Εδώ θα παίξει σήμερα ο Ποσειδώνας

Εδώ θα παίξει σήμερα ο Ποσειδώνας

Στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας θα βρεθεί σήμερα ο Ποσειδώνας, όπου στις 6 το απόγευμα θα κοντραριστεί με την τοπική ομάδα του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Superleague 2. Οπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, όλη την εβδομάδα, άλλο αποτέλεσμα για το συγκρότημα της Μηχανιώνας δεν υπάρχει, αν θέλει να ελπίζει στην άνοδο.

Οι κυανόλευκοι, βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλία, συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου και κατέλυσαν (υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ του BestCity.gr από το ξενοδοχείο της αποστολής) και πλέον ξεκούραστοι θα μεταβούν το απόγευμα στην κωμόπολη της Μαγνησίας.

Ο Γιώργος Αμανατίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ευελπιστεί σε καλύτερα τελειώματα απ΄ οτι στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και πιστεύει στη νίκη και στους τρεις βαθμούς της επιτυχίας.

Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα του. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου στο δεύτερο παιχνίδι της (έχει κάνει το ρεπό της), θέλει μόνο νίκη. Ο τιμωρημένος Γιάννης Κυρίτσης δεν θα αγωνιστεί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό και όλοι να εκφράζουν την πίστη πως ο Διαγόρας θα καταφέρει να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 18:00):

Διαγόρας Στεφανοβίκειου-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχέρων Καναλακίου
Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Αφήστε μια απάντηση