Εβδομάδα καύσωνα!

Εβδομάδα καύσωνα!

Καύσωνα μέχρι το Σάββατο προβλέπει ο μετεωρολόγος, Μιχάλης Σιούτας.

Αναλυτικά:

Πολύ ζεστός και αίθριος καιρός σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές βροχές ή λίγες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 15 έως 37, στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 18 έως 38, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 30, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 20 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.


ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 23-24/6/2021

Συνθήκες καύσωνα με αίθριο καιρό σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση το μεσημέρι-απόγευμα τοπική συννεφιά με λίγες βροχές τα ορεινά της δυτικής Στερεάς και της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι άνεμοι μεταβλητοί, στα πελάγη Βορειοδυτικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, με τις μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά στους 40-42 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 25-26/6/2021

Πολύ ζεστός και αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί, στα πελάγη Βοριάδες 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα με τις μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά στους 41-43 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση