Δυσαρέσκεια μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων για την ταύτιση με την Ουκρανία

Δυσαρέσκεια μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων για την ταύτιση με την Ουκρανία
The national flag of Ukraine flies over the town of Kramatorsk, Ukraine November 25, 2021. Picture taken with a drone on November 25, 2021. REUTERS/Valentyn Ogirenko

Δυσαρεστημένο εμφανίζεται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού για την ταύτιση που έχει παρατηρηθεί με την Ουκρανία.

Η δυσαρέσκεια αυξάνεται ακόμη περισσότερο με την επιλογή της Κυβέρνησης να στείλει όπλα στο Κίεβο, κάτι που βρίσκει αντίθετους ακόμη και αυτούς που υποστηρίζουν τους Ουκρανούς!

“Δεν είχε κανέναν λόγο η Ελλάδα να πάρει τόσο ξεκάθαρα το μέρος της μίας πλευράς. Επρεπε να περιοριστεί στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και μόνο…”, λένε.

Πλέον, αυτή δυσαρέσκεια αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις με την ΝΔ να παρουσιάζει απώλειες τις οποίες δείχνουν να “καρπώνονται” άλλα δεξιά κόμματα όπως η Ελληνική Λύση, αλλά και ο σχηματισμός του Ηλία Κασιδιάρη.

Οσο για το ΚΙΝΑΛ; Φέρεται να απορροφά περισσότερους ψηφοφόρους της Ν.Δ. το 2019 σε σχέση με του ΣΥΡΙΖΑ. Εξού και η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον φημολογούμενο ανασχηματισμό να αξιοποιήσει στελέχη με καταβολές από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της τοποθέτησης στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Αφήστε μια απάντηση