“Δρομολογούμε την επιστροφή της “Γαλάζιας Σημαίας” στον Ποταμό της Επανομής”

“Δρομολογούμε την επιστροφή της “Γαλάζιας Σημαίας” στον Ποταμό της Επανομής”

Ενέργειες για την επιστροφή της “Γαλάζιας Σημαίας” στον Ποταμό της Επανομής κάνει η παράταξη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη, βάζοντας στην άκρη τις πολιτικές διαφορές με τη νυν Διοίκηση ου Δήμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Η απώλεια της «Γαλάζιας Σημαίας» από την παραλία του Ποταμού της Επανομής, την παραλία στην οποία κάνουν μπάνιο όλοι οι Θεσσαλονικείς και δραστηριοποιούνται πολλοί επιχειρηματίες και εργάζονται δεκάδες συμπολίτες μας, κάνει τεράστια ζημιά στον Δήμο μας και αποτελεί μέγα ατόπημα από τη Διοίκηση του κ. Τσαμασλή του οποίου η αδιαφορία για το θέμα ήταν παροιμιώδης με το τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Η παράταξή μας, από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το θέμα, έκανε και κάνει ότι είναι απαραίτητο με την εμπειρία που διαθέτει, ώστε να επιστρέψει άμεσα η σημαία στον ιστό της. Η επιστροφή της σημαίας στη δημοφιλέστερη παραλία του Δήμου μας αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Εδώ δεν χωρούν μικροπαραταξιακές διαφορές και προσωπικά πολιτικά συμφέροντα. Εδώ μιλάμε για την οικονομία του τόπου μας και το πρεστίζ των ακτών μας.

Ενημερώνουμε, τους πολίτες ότι η παράταξη μας κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου η «Γαλάζια Σημαία» θα κυματίζει και πάλι στην παραλία του Ποταμού, αποκαθιστώντας την αδικία και διορθώνοντας την αβλεψία της παρούσας Διοίκησης η οποία κατάφερε και πάλι να κάνει πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ τον Δήμο Θερμαϊκού με αρνητικό τρόπο”.

Αφήστε μια απάντηση