Δραματικές ώρες στην Καρδίτσα: «Μόνο βάρκα περνάει από τον Παλαμά – Θέλουμε να ζήσουμε» – Κάτοικοι της περιοχής κάνουν έκκληση για βοήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματικές ώρες στην Καρδίτσα: «Μόνο βάρκα περνάει από τον Παλαμά – Θέλουμε να ζήσουμε» – Κάτοικοι της περιοχής κάνουν έκκληση για βοήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας μιλούν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την καταστροφή που υπέστη η περιοχή μετά την κακοκαιρία Daniel.

«Σάρωσε» τη χώρα η κακοκαιρία Daniel με πολλές περιοχές να έχουν υποστεί ολοκληρωτικές καταστροφές.

Οι κάτοικοι αναμένουν με αγωνία το φαινόμενο να κοπάσει έτσι ώστε να καταγράψουν τις ζημιές, ωστόσο σε πολλές περιοχές, κυρίως της Θεσσαλίας το νερό έχει ξεπεράσει το 1 μέτρο και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αποκλεισμένοι σε ταράτσες, αυτοκίνητα και λεωφορεία.

Μία κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας, μίλησε στο MEGA αναφέροντας ότι έχει εγκλωβιστεί.

«Θέλουμε ΕΜΑΚ δεν θα σωθούμε εμείς από εδώ. Είμαστε εγκλωβισμένοι στο σπίτι, έξω έχει 1,5 μέτρο νερό. Θέλουμε βάρκα δεν βγαίνουμε από εδώ, θα πνιγούμε. Είναι μονοκατοικία το σπίτι με 3 σκαλοπάτια, αλλά έχει μπει μέσα νερό μέχρι το γόνατο. Ξημερώσαμε από τις 4.15 χωρίς να έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και από τίποτα,. Δεν βρέχει αλλά έχει σπάσει ένα ποτάμι στην είσοδο του χωριού προς Ιτέα και από εκεί έρχεται όλο αυτό το νερό», είπε αρχικά.

«Εδώ που είμαι εγώ έχει πάρα πολλά σπίτια, εδώ και μία ώρα ανεβάζω στο Facebook έκκληση για βοήθεια. Είμαστε στον Παλαμά κοντά στις εγκαταστάσεις του φυσικού αερίου. Είμαστε 3 άτομα. Θέλουμε να ζήσουμε. Δεν έχουμε ρεύμα από το ξημέρωμα, δεν θα έχω μπαταρία στο κινητό σε λίγο», τόνισε η κάτοικος.

Δείτε:

Αφήστε μια απάντηση