Δράση Πολιτών: “Για το “πάπλωμα” κουβέντα”

Δράση Πολιτών: “Για το “πάπλωμα” κουβέντα”

Ανακοίνωση με πολύ σοβαρά ερωτήματα που αφορούν τη διοίκηση Τσαμασλή, εξέδωσε η “Δράση Πολιτών” του Γιώργου Χατζηβαλάση:

Αναλυτικά:

“Θα μας απαντήσει ο Δήμαρχος;

Πολύ καλή η προβολή του πλυστικού μηχανήματος για τους δρόμους και τους κάδους. Σ’ αυτά όλοι συμφωνήσαμε. Τα ίδια είχαμε συμπεριλαβει κι εμείς στην δική πρόταση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, αλλά η αντιπολίτευση δεν ομονόησε για να το ψηφισει. Το “ζουμί” της εργολαβίας όμως, βρίσκεται στην μεταφορά των σκουπιδιών στη χωματερή και το υπερδιπλάσιο κόστος που πληρώνουν οι δημότες μέσω των Δημοτικών Τελών. Έχουμε καταθέσει σχετική ερώτηση προ διμήνου και περιμένουμε ακόμα την απάντηση. Κι αυτό, όχι μόνο για μας τους “ρομαντικούς”, αλλά για την τσέπη όλων μας.

Ποιός από τους δημότες γνωρίζει ότι για την μεταφορά των σκουπιδιών στη χωματερή πληρώνουμε 78 €/τόννο ενώ όμορος Δήμος πληρώνει μόνο 36 €!!!
Ποιός από τους δημότες γνωρίζει ότι από 1/1/2022 θα πληρώνουμε 7€ επιπλέον για καθε τόννο σκουπιδιών που δεν ανακυκλώνουμε και θα οδηγούνται στην χωματερή;

Ποιός ξέρει ότι για κάθε επόμενο χρόνο το πόσο αυτό θα αυξάνεται κατα 7 € μέχρι το 2027, οπότε και θα φτάσει τα 55 € /τόνο πλέον των 78 € που πληρώνουμε ήδη στον εργολάβο!!!
Ποιός ξέρει ότι ο Δήμος μας θάβει 25.000 τόννους σκουπίδια κάθε χρόνο και τα πρόστιμα αυτά θα κληθούμε να τα πληρώσουμε μέσω των Δημοτικών Τελών;

Εδώ και 2 μήνες καταθέσαμε ερώτηση στον δήμαρχο κι ακόμα περιμένουμε απάντηση. Κατά τα τα άλλα προβάλλονται από φίλα προσκείμενες στη δημαρχιακή αρχή σελίδες τα καλά της εργολαβίας των σκουπιδιών. Για το “πάπλωμα” κουβέντα!”

Αφήστε μια απάντηση