Διπλασιασμός κρουσμάτων κορωνοϊού στον Δήμο Θερμαϊκού-Από 69 φτάσαμε τα 126!

Διπλασιασμός κρουσμάτων κορωνοϊού στον Δήμο Θερμαϊκού-Από 69 φτάσαμε τα 126!

Δραματική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στον Δήμο μας, αναφορικά με τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού. Παρατηρείται, πια, διπλασιασμός των κρουσμάτων, κάτι που ανάγκασε τον δήμαρχο Τσαμασλή, με καθυστέρηση πολλών εβδομάδων να απευθυνθεί στους πολίτες:

“Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται διπλασιασμός των επίσημα καταγεγραμμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στον Δήμο μας. Από τα 69, που καταγράφηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, σήμερα μετράμε 126. Ο αριθμός είναι μεγάλος, αν σκεφτεί κανείς πως ήδη βρισκόμαστε στο τρίτο lockdown, όπου θα’ πρεπε να υπάρχει μειωμένη διασπορά.

Γνωρίζω ότι είστε κουρασμένοι, απογοητευμένοι, στενοχωρημένοι. Το ίδιο και γω. Οι αντοχές μας έχουν καμφθεί. Όμως, ας μην εγκαταλείπουμε. Οι ελεύθερες κλίνες στα Νοσοκομεία μας, στις ΜΕΘ, είναι ελάχιστες έως μηδενικές. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Αναλογιζόμενοι την ατομική μας ευθύνη, ας φοράμε παντού μάσκα, ας μην ξεχνάμε τους κανόνες υγιεινής, κυρίως, για τη δική μας προστασία, αλλά και των δικών μας ανθρώπων. Ας περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο. Ας κοπιάσουμε λίγο ακόμη για να ξαναχαρούμε τον τόπο μας ΟΛΟΙ και ΥΓΙΕΙΣ!”.

Αφήστε μια απάντηση