Διακοπή των δρομολογίων προς Αγγελοχώρι για δύο ημέρες

Διακοπή των δρομολογίων προς Αγγελοχώρι για δύο ημέρες

Λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών ανακατασκευής δικτύου αποχέτευσης θα υπάρξει αποκλεισμός της επαρχιακής οδού Αγγελοχωρίου-Μηχανιώνας του δήμου Θερμαϊκού και θα έχουμε εκτροπή των δρομολογίων της 76Α και 76Β γραμμής από Αγγελοχώρι προς Μηχανιώνα και κατά την μετάβαση και κατά την επιστροφή,με την σύμφωνη γνώμη του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα,λόγω εργασιών θα γίνει πλήρης αποκλεισμός της Επ.Ο.Αγγελοχωρίου-Μηχανιώνας στο ύψος της ανώνυμης οδού η οποία είναι η αμέσως παράλληλη της οδού Αρχαγγέλων στην κατεύθυνση προς Μηχανιώνα.Από τα έργα επηρεάζονται οι συζυγείς στάσεις:
ΑΛΥΚΕΣ
ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΑ
ΑΙΘΡΙΟΝ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ
Ε.Υ.Α.Θ.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΛΙΑΝΟΥ
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΜΑΝΤΟΥΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ
οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά.Τα λεωφορεία θα εκτελούν τις στάσεις που βρίσκονται στην διαδρομή εκτροπής τους.
Η εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών θα είναι μέσω της Επ.Ο 27 Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας η οποία διέρχεται
μέσω του οικισμού Νέας Κερασιάς.
Η διάρκεια του έκτακτου έργου θα είναι δύο (2) ημέρες,με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 31.03.2021 και από τις
7:00΄ πμ. Θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση με την λήξη των εργασιών. Η κτελ ΣΕΡΡΩΝ που εκτελεί συγκοινωνιακό έργο στην ευρύτερη περιοχή του Αγγελοχωρίου μέσω της 76 γραμμής ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που θα προκληθεί από την έκτακτη εκτροπή της συγκοινωνίας,οι οδηγοί των λεωφορείων μας,καθώς επίσης και το τηλεφωνικό μας κέντρο στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία (σταθερό 2316020774 , κινητό 6996211918 ώρες 8πμ εως 6μμ).

Αφήστε μια απάντηση