Διαδικτυακή συζήτηση: “Δήμοι Θέρμης και Θερμαϊκού: Η Ανατολή της Θεσσαλονίκης”

Διαδικτυακή συζήτηση: “Δήμοι Θέρμης και Θερμαϊκού: Η Ανατολή της Θεσσαλονίκης”

Με την διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με τίτλο: «Δήμοι Θέρμης και Θερμαϊκού: Η Ανατολή της Θεσσαλονίκης – δεδομένα ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το βράδυ, συνεχίζονται οι πολιτικές δράσεις της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία» της Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης στο Fecbook (στην ηλεκτρονική διεύθυνση «Πράξεις για τη Μακεδονία»).

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τους χαιρετισμούς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης και ιατρού, Χρήστου Παπαστεργίου, του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του πρώην δημάρχου Θερμαϊκού και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Γιάννη Μαυρομάτη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Μεταλούλης, ενώ τα ενδιαφέροντα θέμα θα αναπτύξουν οι:

– Ελένη Γεώργαρου, νομικός, τέως δικηγόρος στο εφετείο Θεσσαλονίκης, εμπειρογνώμονας πολιτικής προστασίας, με θέμα: «Η πολιτική της αποϊδρυματοποιησής ανηλίκων, μέσω των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

– Στέλλα Κοτσοπούλου, καθηγήτρια περιφερειακής και τουριστικής ανάπτυξης Α.Π.Θ., με θέμα: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε παράκτιες περιαστικές ζώνες»,

– Τριαντάφυλλος Μπουχούνας, Δασολόγος -Περιβαλλοντολόγος Α.Π.Θ., Msc, ιδιώτης μελετητής με θέμα: «Περιοχές Natura στην Κεντρική Μακεδονία. Εμπόδιο ή πλεονέκτημα; Η περίπτωση του υδροβιότοπου της Επανωμής»,

– Στάθης Δημόπουλος, Νομικός, «Η ταυτότητα των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού».

– Χρ. Μακρίδη, Τεχνολόγος γεωπόνος Msc, «Αγροτική ανάπτυξη στην ανατολική Θεσσαλονίκη».

– Πάττυ Πασχαλίδου, Πολιτικός μηχανικός, πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών δήμου Θερμαϊκού.

Αφήστε μια απάντηση