Δίχως φρένα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου διέλυσε και την Καστοριά (3-0) (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δίχως φρένα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου διέλυσε και την Καστοριά (3-0) (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σ΄ ‘ένα ματς που έπρεπε να λήξει 9-0, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου νίκησε τελικά με το… ελάχιστο 3-0 την Καστοριά η οποία πέραν του ονόματος δεν έχει τίποτ΄ άλλο που να παραπέμπει στην ένδοξη ομάδα του παρελθόντος, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Ο Κεραυνός, απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο δυνατός είναι…

Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη, που αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση (μαζί με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στο μείον 2 από την πρωτοπόρο Κοζάνη), με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 ματς απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου η ομάδα βρήκε χώρους και ήταν “φωτιά” στο ανοιχτό γήπεδο, με τον γκολκίπερ Κοσμίδη να κρατά το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα για τους “γουναράδες”, που δε κλείστηκαν παίζοντας ανοιχτά και έχοντας τις δικές τους φάσεις, αλλά να μη μπορούν να ακολουθήσουν το υψηλό τέμπο και το γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων.

Ο Κεραυνός ικανοποίησε το κοινό του στους Νέους Επιβάτες, σκορπίζοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια, με γκολ και καλό θέαμα, ενώ σειρά έχει ο αγώνας με τη Χανιώτη στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής.

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Μαυρίδη (Ημαθίας) και των βοηθών του Σαμαρά και Χριστοδούλου, από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Η Καστοριά προέβαλε αντίσταση κυρίως στο πρώτο ημίωρο, με την ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού να ανοίγει το σκορ στο 33΄, με κεφαλιά του προωθημένου Νίκου Ιωσηφίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μετάι.

Άμεσα, στο 41΄, ήρθε το 2-0 του Κεραυνού, με πλασέ του Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετά από κεφαλιά-ασίστ του Διονύση Κατσιάκη.

Ο φορμαρισμένος Θεοδωρίδης (ένα γκολ και δυο ασίστ στο προηγούμενο ματς με τον Δωτιέα Αγιάς) με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, στο 89΄, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία, με το τελικό 3-0 σε αντεπίθεση, με πλασέ σε κενό τέρμα και αφού πρώτα πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ευκαιρίες για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου έχασαν πριν ανοίξει το σκορ οι Θεοδωρίδης, Πορτοκαλάς, Κατσιάκης.

Στο δεύτερο μέρος, απείλησαν οι Θεοδωρίδης (46΄), Κατσιάκης (47΄, 70΄ και 72΄), Μετάι (48΄), Φροσύνης (53΄) και Σολομωνίδης (88΄), για ακόμα μια παραγωγική απόδοση, με αρκετές τελικές, όπως και στα προηγούμενα ματς, έργο της προπονητικής δουλειάς που προηγήθηκε.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Νικολαΐδης, Πολυζάς, Πορτοκαλάς, Γ. Νικολίτσας (87΄ Σολομωνίδης), Σπ. Νικολίτσας, Μετάι, Κατσιάκης (74΄ Τελιέ), Φροσύνης (82΄ Κόμνος), Θεοδωρίδης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Μαντώς, Παναγιωτίδης, Μηλιάτης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Χασάι, Σαββόπουλος (65΄ Τσολάκης), Πάλλας, Ταρέλι.

Το παρών στο ματς έδωσε και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής…

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι:

Αφήστε μια απάντηση