Δήμος Λαγκαδά: Την Κυριακή (5/3) η παρουσίαση της υποψηφιότητας της Νίκης Ανδρεάδου

Δήμος Λαγκαδά: Την Κυριακή (5/3) η παρουσίαση της υποψηφιότητας της Νίκης Ανδρεάδου

Την Κυριακή (5/3) θα παρουσιάσει, επίσημα, την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του δήμου Λαγκαδά, η Νίκη Ανδρεάδου.

Η σχετική τελετή της επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες με Όραμα» θα λάβει χώρα στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά και αρχίζει στις 12.00.

Ποια είναι η Νίκη Ανδρεάδου

H Νίκη Ανδρεάδου κατάγεται από το Καρτεραί του Λαγκαδά, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Το 2005 εκλέχθηκε στο Γ.Ν.Παπαγεωργίου ως εκπρόσωπος των ειδικευόμενων γιατρών, ενώ το 2009 της αποδόθηκε η ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και από το 2012 εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά κατέχοντας σήμερα τον βαθμό της Επιμελήτριας Α’.

Με τα κοινά του Δήμου Λαγκάδα ενεπλάκη πρώτη φορά το 2014, και στην εκλογική συμμετοχή της αναδείχθηκε πρώτη δημοτική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας.

Επίσης, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Φεβρουάριο του 2017 καθώς και Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας του Λαχανά. Στη συνέχεια εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Λαγκαδά.
Είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών και μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ από το 2015.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της παρουσίασε αξιοσημείωτο έργο και συνέβαλε στην οργάνωση, στην επέκταση, καθώς και στον διπλασιασμό των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου.

Ακόμη, πρωτοστάτησε σε δεκάδες δράσεις για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των δημοτών, στην ίδρυση του ΚΕΠ Υγείας, ενώ δημιούργησε και καθιέρωσε τον θεσμό της εκμάθησης και απόκτησης του τίτλου σπουδών της αγγλικής γλώσσας για οικονομικά αδύναμους μαθητές.

Επίσης, φρόντισε για τη δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικού υλικού στον καταυλισμό φιλοξενίας των προσφύγων στα Λαγκαδίκια και έλαβε την πρωτοβουλία για την ανακαίνιση του οικήματος και εγκατάστασης της πρώτης εξοχικής κατοικίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στις Πέντε Βρύσες.

Οργάνωσε τη φιλοξενία της κινητής μονάδας «Ιπποκράτης» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και συνέβαλε στον προληπτικό ιατρικό έλεγχο σε περίπου 600 μαθητές του δήμου μας.
Είναι ένας νέος, προσιτός, ενεργητικός άνθρωπος, με εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και διακατέχεται από ένα πηγαίο πάθος προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Νίκη Ανδρεάδου είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Λαγκαδά, και γενικότερα σοβαρή παρουσία στο θεσμικό επίπεδο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας ουσιαστικές παρεμβάσεις στα μεγάλα ζητήματα, που απασχολούν τους δημότες.

Μεταξύ άλλων, η κα. Ανδρεάδου ανέδειξε το θέμα των υπέρογκων αυξήσεων στα τιμολόγια του νερού, ασκώντας κριτική στις διοικήσεις της ΔΕΥΑ Λαγκαδά και του Δήμου Λαγκαδά, ενώ ασχολήθηκε και με το ζήτημα της παραχώρησης των Λουτρών της περιοχής, σε επενδυτή.

bestcity

bestcity

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *