Γρουσουζάκος: ” Ετερόκλιτες δυνάμεις συνενώθηκαν…”

Γρουσουζάκος: ” Ετερόκλιτες δυνάμεις συνενώθηκαν…”

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΥ

“ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ –ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΚΟΣ”

Ετερόκλιτες δυνάμεις συνενώθηκαν (κάτω από τις παρατάξεις με μοναδικό σκοπό την προσωπική πολιτική τους επιβίωση και εκεί που προηγουμένως έφτυναν, τώρα γλείφουν.

Φοβούνται το νέο και άφθαρτο που έρχεται. Το 2019 στις τότε δημοτικές εκλογές και μέχρι πριν λίγους μήνες κατηγορούσαν τις παρατάξεις ως νεκροθάφτες της ανάπτυξης του Δήμου Θερμαϊκού τώρα τους θεωρούν σωτήρες! Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από ξεπερασμένα και πεπαλαιωμένα αυτοδιοικητικά μοντέλα.

Τελικά ποιο πολύ μοιάζουν σαν ένας Συνδυασμός παρά διαφορετικοί. Είναι ένα ενιαίο Σύστημα ΦΘΑΡΜΕΝΟ- ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ – ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ- ΞΟΔΕΜΕΝΟ που για το μόνο που ενδιαφέρεται και τελικά κάνει είναι οι προσωπικές συναλλαγές, οι εκβιασμοί, οι αδικίες, ο τυχοδιωκτισμός και η αναξιοκρατία! Όλα αυτά είναι τακτικές του παρελθόντος που μας γυρίζουν πίσω και δεν αρμόζουν στους πολίτες του 2023.

Κατεβαίνουμε σ’ αυτές τις εκλογές με μοναδικό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία ενός δήμου ανταγωνιστικού, ενός δήμου ευρωπαϊκού. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου επιλέγουμε έναν δήμο με ενιαία συνείδηση και κοινό βηματισμό, έναν δήμο ελεύθερο και απαλλαγμένο από βαρίδια και εξαρτήσεις.

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. Υπάρχει λύση. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ -ΨΗΦΙΣΤΕ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΖΕΚΟ Δημήτριος Γρουσουζάκος”

Αφήστε μια απάντηση