Γρουσουζάκος: ” Ας κοιταχτούμε στα μάτια…”

Γρουσουζάκος: ” Ας κοιταχτούμε στα μάτια…”

Dimitrios Grousouzakos Ο Δημήτρης Γρουσουζάκος, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές που έρχονται και δηλώνει:

“Συνδημότισσες και Συνδημότες

Με ώριμη σκέψη κατέρχομαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού με τον Συνδυασμό ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΚΟΣ.

Συμπορεύομαι με τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΖΕΚΟ γιατί είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΣ στα κοινά και οραματίζεται έναν ΣΥΓΧΡΟΝΟ Δήμο με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΟΜΑΔΑ μας που αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη με δημιουργική πορεία στη ζωή, με ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ και όρεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ, εγγυάται την ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ας κοιταχτούμε στα μάτια και ας αφήσουμε μια για πάντα πίσω μας το παλιό και να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον.

Με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ , με ΗΘΟΣ, με ΑΞΙΕΣ και με ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ που έχω αποδείξει υπηρετώντας την ΠΑΤΡΙΔΑ ως ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε Διοικητικές και Επιτελικές θέσεις , ζητάω τη στήριξή σας για να αγωνίζομαι και να διεκδικώ έναν καλύτερο Δήμο για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. Θα σας τάξουν πολλά πάλι οι ίδιοι που ποτέ δεν τα έκαναν πράξη. Ο Δήμος μας χρειάζεται τη ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή που φέρνει η Παράταξη ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ .

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. Υπάρχει λύση. Σας ευχαριστώ πολύ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΣ”

Αφήστε μια απάντηση