Γαλτσίδης: “Περίμενα πιο ανταγωνιστικό Κεραυνό στο Κύπελλο, πάντα υψηλά τα στάνταρ μας”

Γαλτσίδης: “Περίμενα πιο ανταγωνιστικό Κεραυνό στο Κύπελλο, πάντα υψηλά τα στάνταρ μας”

Πάντα απαιτητικός και τελειομανής ο τεχνικός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Κώστας Γαλτσίδης, εμφανίστηκε ανικανοποίητος για την εικόνα στο παιχνίδι Κυπέλλου στα Γιαννιτσά την Τετάρτη (νίκη 3-1 με τον Εθνικό στην παράταση και πρόκριση στους “4”), επισημαίνοντας οτι τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν στην ομάδα μας. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στα social media του Κεραυνού:

“Στο παιχνίδι Κυπέλλου περίμενα την ομάδα μου πιο ανταγωνιστική. Σίγουρα δε μας βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος και η έλλειψη ρυθμού, λόγω συνεχόμενων διακοπών. Σε τέτοιο βαθμό, που αν ήμουν φίλαθλος θα είχα… φύγει από το παιχνίδι! Στην ομάδα μας δεν αρμόζουν τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε πάντα υψηλά τα στάνταρ μας”.

Για το επόμενο ματς, την Κυριακή με τον Εδεσσαϊκό στο Ριζάρι, ο Κώστας Γαλτσίδης ανέφερε: “Την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Εδεσσαϊκό, που θεωρώ οτι αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Έχει έμπειρο ρόστερ και το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του. Εμείς εκτός από την κούραση του Κυπέλλου πρέπει να διαχειριστούμε για ακόμα ένα παιχνίδι τις απουσίες των Μετάι και Σπύρου Νικολίτσα”.

*Για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου επανέρχεται ο Ιωσηφίδης, ενώ στο πρωτάθλημα γυρνά και ο Γ. Νικολίτσας (δεν είχε παίξει με την Ελασσόνα, αλλά αγωνίστηκε στο Κύπελλο την Τετάρτη).

Αφήστε μια απάντηση