Βροχερός καιρός με 25 βαθμούς

Βροχερός καιρός με 25 βαθμούς

Η πρόβλεψη του μετεωρολόγου, Μιχάλη Σιούτα:

Άστατος καιρός με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, το βορειοανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και το μεσημέρι και το απόγευμα στη Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και το ανατολικό Αιγαίο. Καλός καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από 11 έως 28 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 13 έως 28, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 24, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 14 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές με σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με συννεφιά, τοπικές βροχές και πιθανή καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι Βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη 1-2/6/2021

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη-Παρασκευή 3-4/6/2021

Καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο-Κυριακή 5-6/6/2021

Καλός καιρός, αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση