“Βράζει” ο Αχιλλέας Περαίας για τον διαιτητή στο 0-0 με το Σχολάρι -Ανακοίνωση περί “αλλοίωσης αποτελέσματος”

“Βράζει” ο Αχιλλέας Περαίας για τον διαιτητή στο 0-0 με το Σχολάρι -Ανακοίνωση περί “αλλοίωσης αποτελέσματος”

Παρ΄ ότι ήταν φανερά καλύτερος απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου, ωστόσο ο Αχιλλέας έμεινε στο 0-0 στο ματς που έγινε στο γήπεδο της Περαίας. Η προκληιτκή στάση του διαιτητή (και όχι μόνο) ώθησε τους ανθρώπους των “πρασίνων” να εκδόσουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Κατανοούμε την έλλειψη προσωπικού εκ μέρους της ΕΠΣ (διαιτητές και ιατρούς) ωστόσο δε νοείται να αντιμετωπίζονται οι αγωνιστικές με τέτοια καταφρόνηση.

Δεν περιμένουμε θαύματα μετά την ανακοίνωση αυτή ούτε προφανέστατα ζητάμε την εύνοια της διαιτησίας. Νιώσαμε όμως υπεύθυνοι απέναντι στους παίκτες και τους φιλάθλους μας και θελήσαμε να τοποθετηθούμε αναλόγως, κάνοντας το ελάχιστο σαν διοίκηση και να υπερασπιστούμε την πίστη τους στην ομάδα μας επισημαίνοντας αυτήν την κατάφορη αδικία.

Τα παράπονα μας είναι σοβαρά:

-παρά το ότι αιτηθηκαμε (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), τα εντός έδρας παιχνίδια μας να είναι Κυριακή μεσημέρι, είναι η δεύτερη φορά που σε διάστημα πέντε αγωνιστικών δεχθήκαμε αλλαγή στη μέρα και την ώρα χωρίς ενημέρωση και με ελλιπή αιτιολόγηση από τους αρμόδιους με αποτέλεσμα να έχουμε ελλείψεις παικτών.

-από τη διαιτησία, καθώς θεωρούμε ότι οι αποφάσεις της προκάλεσαν αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος μη δίνοντας απευθείας κόκκινη κάρτα στο Σχολάρι περίπου στο 20’ καθώς και τρία αδιαμφισβήτητα πέναλτι, 2 υπέρ μας και 1 υπέρ του Σχολαρίου.
Να σχολιάσουμε επίσης ότι η παρουσία του διαιτητή μέσα σε ένα 90λεπτο παιχνίδι δεν αφορά μόνο τα σφυρίγματα και τις κάρτες αλλά και την προστασία της ακεραιότητας των παικτών σε επιθετικά τάκλιν και άλλες τέτοιες συμπεριφορές μεταξύ των αθλητών. Ρόλος του θα έπρεπε να είναι η επιβολή της τάξης και του ευ αγωνίζεσθαι, όχι η ανερυθρίαστη στάση και η απάθεια με ένα “ έκανα απλώς τη δουλειά μου”.

Με εκτίμηση, ΕΑΣ Αχιλλέας Περαίας”

Αφήστε μια απάντηση