Αφωνία Τσαμασλή για την Ιχθυόσκαλα

Αφωνία Τσαμασλή για την Ιχθυόσκαλα
Τσαμασλής

Είναι απίστευτο μα πέρα για πέρα αληθινό! Την ώρα που η Μηχανιώνα «βράζει» εξαιτίας της συρροής κρουσμάτων κορωνοϊού που διαπιστώθηκε στην Ιχθυόσκαλα (δυστυχώς επήλθε διασπορά και στην κοινότητα), την ώρα που η ανησυχία των γονέων για τη λειτουργία των σχολείων έχει χτυπήσει «κόκκινο» και την ώρα που υπάρχει όλη αυτή η αναταραχή, ο δήμαρχος Θερμαϊκού δεν βρήκε τον χρόνο να κάνει ούτε μία επίσημη δήλωση επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσαμασλής επικαλείται αναρμοδιότητα στο θέμα της Ιχθυόσκαλας λες και πρόκειται για μια εγκατάσταση εκτός ορίων και πολύ μακριά από τον Δήμο. Πράγματι, ο Δήμος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του για το κλείσιμο της δομής για μερικές ημέρες (όπως υπήρξε η σκέψη και η θέληση αρκετών, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο), όμως αλήθεια ποιος απαίτησε από τον ίδιο κάτι τέτοιο;

Πέραν της όποιας αρμοδιότητας ή αναρμοδιότητας, αυτό που δεν αμφισβητείται είναι πως η Ιχθυόσκαλα βρίσκεται στη Νέα Μηχανιώνα, πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπήρξε διασπορά του ιού από εκεί και ως δήμαρχος αυτής της περιοχής όφειλε να ενημερώσει δημόσια τους πολίτες. Οφειλε έστω και τυπικά να πει δυο λόγια. Πράγμα που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει κάνει…

Αν εξαιρέσει κανείς μία ανάρτηση του αντιδημάρχου, Ιωσήφ Μισαλέμη, στις 12 Φεβρουαρίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Λες και δεν υπάρχει κανένα θέμα!!!

Αναφορά καμία. Ούτε στο επίσημο site του Δήμου, ούτε στον λογαριασμό του Γιώργου Τσαμασλή, ούτε πουθενά. Ο δήμαρχος, δεν βρήκε τον χρόνο να πει ΜΙΑ λέξη σε χιλιάδες κόσμου στη Μηχανιώνα για ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας.
Βρήκε όμως τον χρόνο να μοιράσει δημόσια συγχαρητήρια στους συνεργάτες του για άλλο θέμα και να φωτογραφηθεί χαμογελαστός, υποδεχόμενος διάφορα κουτιά έξω από το Δημαρχείο.

Περιμένουμε, έστω και τώρα, την τοποθέτησή του…

Αφήστε μια απάντηση