Αυτός είναι ο 51χρονος παιδεραστής της Χαριλάου

Αυτός είναι ο 51χρονος παιδεραστής της Χαριλάου

Στη δημοσιότητα δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 51χρονου ημεδαπού, που κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ανίψια του στην περιοχή της Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος όταν οι γονείς άφηναν τα παιδιά τους στο σπίτι των παππούδων τους, ο θείος τους έβρισκε την ευκαιρία και με το πρόσχημα των δώρων και άλλων υλικών αντικειμένων προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις προς τα τρία ανίψια του, κατάχρηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους.

Οι τότε ανήλικοι είναι γεννηθέντες το 2003, 2004 και το 2006 – πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Επιπρόσθετα, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο. Όταν ένας εκ των αγοριών ενηλικιώθηκε, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του.

Σε βάρος του 51χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα: 1)Γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, 2)Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, 3)Γενετήσια πράξη με ανήλικο ή ενώπιον του, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, 4)Κατάχρηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και 5)Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Σοφιανόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη και της Πασχαλιάς, γεν. 1970

Αφήστε μια απάντηση