Αυλαία με Χρυσικάκο στο 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού

Αυλαία με Χρυσικάκο στο 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού

Το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού ολοκληρώνεται πανηγυρικά απόψε στις 20:00 στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, με την απονομή των βραβείων στις διαγωνιζόμενες ομάδες και ένα πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα!

Θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την εφηβική μπάντα κρουστών Τα κρούσματα του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού Ενημέρωσης και Υποστήριξης Εφήβων και των Οικογενειών τους, ο οποίος δρα στον Δήμο Θερμαϊκού. Οι εθελοντές του Σταθμού συνοδεύουν μουσικά τα παιδιά επί σκηνής και θα τιμηθούν για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν! Ας τους στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε!

Ο σπουδαίος ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς! Μετά από μια ανασκόπηση της λαμπρής πορείας του, ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα τιμηθεί για το έργο και την προσφορά του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η βραδιά κλείνει με τις υπέροχες μελωδίες του Θάνου Γκιουλετζή στο βιολί, του Αχιλλέα Σοφούδη στα πλήκτρα και της Βασιλείας Τζίνα στο τραγούδι. Ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε το 1ο Φεστιβάλ και να κοιτάξουμε με ελπίδα προς το επόμενο!

Η Άννα Φόνσου που είχε ανακοινωθεί ως τιμώμενο πρόσωπο για την Τελετή Λήξης, δε θα μπορέσει να βρίσκεται κοντά μας λόγω κωλύματος.

ℹ️Υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 6 μηνών από τη διάγνωση) ή δήλωσης αρνητικού pcr ή rapid test εντός 48 ωρών.

Άτομα με κράτηση έχουν προτεραιότητα εισόδου. Εφόσον συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών, δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου ατόμων χωρίς κράτηση στο χώρο. Τηλ. κρατήσεων 694 444 3288

Στο φουαγιέ του θεάτρου φιλοξενείται ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας.

*Ώρα έναρξης: 20:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Αφήστε μια απάντηση