Αστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Αστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Η πρόβλεψη του Μιχάλη Σιούτα:

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα με συννεφιά, τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ορεινά της Κρήτης και το βόρειο Αιγαίο, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια χώρα από 9 έως 25 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 30, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 16 έως 27, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς.

ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-11/6/2021

Θα συνεχισθεί ο άστατος καιρός στις ηπειρωτικές περιοχές με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στο Ιόνιο και την Κρήτη συννεφιά με τοπικές βροχές, στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-13/6/2021
Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα με συννεφιά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, βροχές και στο Ιόνιο και την Κρήτη. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση