Αστατος και σήμερα ο καιρός

Αστατος και σήμερα ο καιρός

Η πρόβλεψη του Μιχάλη Σιούτα:

Άστατος καιρός από τις πρωινές ώρες με συννεφιά, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις ισχυρότερες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη, τη Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην περιοχή του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 10 έως 25 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 13 έως 27, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίο από 16 έως 25, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 16 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα συννεφιά με λίγες βροχές ή καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, από το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-6-2021

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο με τις μέγιστες τιμές στους 28-30 βαθμούς

ΠΕΜΠΤΗ 17-6-2021

Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-6-2021

Τις πρωινές ώρες καλός καιρός, από το μεσημέρι συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, ισχυρότερες στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση