Αρχισαν τις αθλιότητες έναν μήνα πριν τις εκλογές: Πολιτικά υποκινούμενη καταγγελία κατά του αδερφού του δημάρχου

Αρχισαν τις αθλιότητες έναν μήνα πριν τις εκλογές: Πολιτικά υποκινούμενη καταγγελία κατά του αδερφού του δημάρχου

Απίστευτη αθλιότητα με συγκεκριμένα πολιτικά κίνητρα, προκειμένου να πλήξουν το προφίλ του Γιώργου Τσαμασλή, σκαρφίστηκαν σήμερα άνθρωποι απεγνωσμένοι, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν το ζήτημα.

Στόχος ο δήμαρχος, λοιπόν, μέσω του αδερφού του για… απόθεση μπάζων σε οικόπεδο χωρίς την απαραίτητη άδεια!

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον δήμαρχο ο οποίος αναφέρει ότι ο αδερφός του είναι εργαζόμενος εδώ και 20 χρόνια του υπεργολάβου που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο. Τονίζει παράλληλα πως πρόκειται για απόθεση χωμάτων και όχι μπάζων σε αδειοδοτημένο χώρο προσωρινής εναπόθεσης ιδιοκτησίας του Δήμου, τα οποία προέκυψαν από εργασίες σε περιφερειακό δρόμο της Επανομής.

«Τα χώματα εναποθέτονται σε χώρο προσωρινής απόθεσης που έχει ειδική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία και άλλωστε δεν πήγε στο αυτόφωρο, παρά μόνο σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του διότι ερευνάται από τις αρχές η υπόθεση», επισημαίνει ο κ. Τσαμασλής.

Το έργο έχει δημοπρατηθεί εδώ και 1,5 χρόνο και αφορά τον περιφερειακό δρόμο της Επανομής. Οι εργασίες γίνονται εδώ και πέντε μήνες με ιδίους πόρους του Δήμου.

Πρόκειται, προφανέστατα για πολιτικά υποκινούμενη καταγγελία, έναν μήνα πριν από τις εκλογές. Μάλιστα, σημειώνεται πως παρόντα ήταν και άτομα του τοπικού συμβουλίου της Επανομής. Μετά την καταγγελία, προσκομίστηκαν στις αρχές οι απαραίτητες άδειες και τα χαρτιά και οι εργασίες συνεχίζονται…

Αφήστε μια απάντηση