Αρχίζουν λιακάδες και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Αρχίζουν λιακάδες και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Αρχίζουν λιακάδες και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα. Διαβάστε την πολύ θετική πρόβλεψή του που μας αλλάζει την ψυχολογία!

“Δευτέρα, 22-2-2021

Βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση λίγες βροχές το πρωί στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα με σταδιακή βελτίωση. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4 στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 15, στην κεντρική και νότια από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 17, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 15, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Τρίτη, 23-2-2021
Πολύ καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη, 24-2-2021
Πολύ καλός καιρός, αίθριος σ΄ όλη τη χώρα. Οι άνεμοι Βοριάδες λίγο θα ενισχυθούν, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη βόρεια Ελλάδα”

Αφήστε μια απάντηση