Αρραβωνιάστηκαν Κυβέλη-Πέλκας στην οικία Μάρδα στους Νέους Επιβάτες!!

Αρραβωνιάστηκαν Κυβέλη-Πέλκας στην οικία Μάρδα στους Νέους Επιβάτες!!

Ενα ξεχωριστό event έζησε χθες βράδυ η περιοχή μας, καθώς στην οικία του Δημήτρη Μάρδα στους Νέους Επιβάτες, τελέστηκαν οι αρραβώνες της κόρης του πρώην υπουργού, Κυβέλης, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, πρώην του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσέ, Δημήτρη Πέλκα.

Οι αρραβώνες έγιναν ασφαλώς παρουσία των γονέων τους, συγγενών, πολλών φίλων και εκλεκτών προσκεκλημένων, μεταξύ αυτών και του γνωστού Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι, με τον οποίο το ζευγάρι διατηρεί δεσμούς φιλίας!!

Παρών, επίσης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια με τη σύζυγό του, Βάσω, Στέλιος Μαλεζάς, Δημήτρης Γιαννούλης (και ο αδελφός του, Κώστας), Δημήτρης Λημνιός, Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Χάρης Χαρίσης, αλλά και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Τσονάκας, άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Παρών και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, ο φίλος του κομμωτής, Γιάννης Καργάκης και ο τραγουδιστής Θέμης Παναγιωτίδης που τραγούδησε… όσο το ωράριο το επέτρεψε.

Από το BestCity.gr, ευχές για ότι καλύτερο στο νέο ζευγάρι!

Αφήστε μια απάντηση