Αρθρο του Κωνσταντίνου Πολυκράτη: Φάκελος-Τουρισμός στον Δήμο Θερμαϊκού

Αρθρο του Κωνσταντίνου Πολυκράτη: Φάκελος-Τουρισμός στον Δήμο Θερμαϊκού

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ

“Επιθυμώ να επικεντρωθώ σε αρκετά θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και την καθημερινότητα του, όμως ένα ουσιαστικό θέμα που θέλω να συμβάλω είναι του τουρισμού –πολιτισμού, να αναδείξω τις ομορφιές του δήμου μας ,τους αρχαιολογικούς χώρους , τις φυσικές ομορφιές αυτού του πανέμορφου τόπου.

Πρέπει ο επισκέπτης να θελήσει να μείνει στο Δήμο μας περισσότερο ,να τον επισκεφτεί ,να τον εξερευνήσει .

Αυτό θα γίνει με δυο τρόπους ,ο ένας είναι ο Δήμος Θερμαϊκού να στελεχώσει γραφείο στα τουριστικά μέρη όπως ( Περαία, Μηχανιώνα & Επανωμή – στις τρεις δημοτικές ενότητες ) που θα προβάλει τα αξιοθέατα, θα προωθήσει έντυπο υλικό , να διαθέσει μέσα συγκοινωνίας ακόμα περισσότερα και να επιτευχθεί αδερφοποιήσεις με άλλους δήμους.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η προβολή του δήμου μας στο αεροδρόμιο Μακεδονίας καθώς εκεί έχει αυξηθεί το ποσοστό αφίξεων τα τελευταία χρόνια και θα έπρεπε να υπάρχει δικό μας περίπτερο που να προβάλλει τον Θερμαϊκό ως τουριστικό τόπο προορισμού ακόμα περισσότερο!

Με αυτούς τους τρόπους και με πολλούς άλλους θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο δήμο μας, θα λυθεί ταυτόχρονα το πρόβλημα της τοπικής ανεργίας με την δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Έτσι οι νέοι θα μένουν στον Θερμαϊκό και δεν θα εργάζονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η αλλαχού!

Δημιουργούμε – Διεκδικούμε – Αποφασίζουμε

Κωνσταντίνος Πολυκράτης
Θερμαγικός – Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος
Γιώργος Τσαμασλής
Θερμαγικός – Γιώργος Τσαμασλής”.

Αφήστε μια απάντηση