Απίστευτο: Κατηγορείται και για δεύτερο θάνατο ο γιατρός που χειρούργησε τη Γωγώ

Απίστευτο: Κατηγορείται και για δεύτερο θάνατο ο γιατρός που χειρούργησε τη Γωγώ

Για τον θάνατο ενός 24χρονου, πριν από τέσσερα χρόνια, κατηγορείται ο γιατρός της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης που κατέληξε, μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

«Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του ιερέα που έχασε τη 14χρονη κόρη του μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, συγκλονίστηκα. Γιατί και το δικό μου παιδί πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μετά την ίδια επέμβαση, από τον ίδιο γιατρό», ανέφερε στο thesstoday ο Δημήτρης Σινιώρης, πατέρας του νεαρού, από την Κεραμωτή της Καβάλας.

«Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι έχασα το παιδί μου τόσο άδικα. Ήθελα να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον χαμό του. Παλέψαμε πολύ μαζί με τον δικηγόρο μου και τελικά το δικαστήριο στο οποίο παραπέμπεται ο γιατρός καθώς και ένας νοσοκομειακός γιατρός, έχει προσδιορισθεί για το φθινόπωρο».

«Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον ιερέα για να κάνουμε, από κοινού, ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κυνηγήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που μας στέρησε τα παιδιά μας. Αν και ο πόνος δεν σταμάτησε ποτέ, με το που είδα όσα κατήγγειλε ο ιερέας ξύπνησε η οργή μέσα μου. Ήταν σαν να άκουγα την ιστορία του δικού μου παιδιού. Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να συνεχίζει να χειρουργεί κανονικά; Εμείς αποφασίσαμε να υποβληθεί το παιδί μου σε μία επέμβαση καλαισθησίας η οποία, όπως μας διαβεβαίωσε, ήταν χειρουργείο – ρουτίνας και μέσα σε 9 μέρες υπέστη σηπτικό σοκ και κατέληξε» κατήγγειλε.

Πηγή: usay.gr

Αφήστε μια απάντηση