Απίστευτος Παναγιωτόπουλος, μετά το σάλο, ήρθε να φάει στην Περαία!

Απίστευτος Παναγιωτόπουλος, μετά το σάλο, ήρθε να φάει στην Περαία!

Σαν να μη τρέχει τίποτα, σαν να μη συνέβη τίποτα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τον σάλο που δημιούργησε με την συμπεριφορά του, ήρθε στην Περαία, για να γευματίσει μαζί τη σύζυγό του!

Η αλήθεια είναι πως δεν φαινόταν και πολύ προβληματισμένος, δείγμα ίσως της ψυχοσύνθεσης του χαρακτήρα του…

Στο μεταξύ, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές… ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η 30χρονη μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και δήλωσε προδομένη:

«Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.

Η νεαρή κοπέλα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που πιθανότατα έχουν υποστεί το ίδιο…να βγουν να μιλήσουν!

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε η 30χρονη.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος, την ώρα που η Δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Κάνουν ότι δεν ξέρουν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Το κλίμα στους «Ράδιο Αρβύλα» βαρύ. Οι επί χρόνια συνεργάτες του, επαναλαμβάνουν συνεχώς προσπαθώντας να πείσουν ότι δεν γνώριζαν τα όσα έκανε ο φίλος και συμπαρουσιαστής τους.

Πόσοι όμως τους πιστεύουν;

Κατακραυγή για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Η κατακραυγή στο διαδίκτυο μεγάλη. Πολλοί μάλιστα κατηγορούν την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» ότι γνώριζαν αλλά δεν μίλησαν.

«Ο άνθρωπος που έκανε τις πράξεις τις οποίες τώρα παραδέχεται δεν τις μοιράστηκε ποτέ με κανέναν. Ήξερε φαντάζομαι, ότι δεν θα μπορούσε να τις μοιραστεί με τον Αντώνη, τον Γιάννη, εμένα ή όποιον άλλο πίσω από τις κάμερες συνεργάτη μας διατηρώντας την ανωνυμία και την ατιμωρησία του. Και τα έκανε όλα κρυφά. Και δυστυχώς δεν έκανε μόνο αυτά, όπως μαθαίνουμε από πρόσθετες καταγγελίες» υποστήριξε ο Χρήστος Κιούσης.

Για την υπόθεση σοκ τοποθετήθηκε και ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ως γεγονός είναι θλιβερό και απαράδεκτο, δεν υπάρχουν λόγια, είναι πάρα πολύ λίγο να πεις ότι το καταδικάζεις. Στην ουσία της υπόθεσης, η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, που έπραξε τα δέοντα και έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Όλοι θέλουμε η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει πιο γρήγορα και πρέπει να δούμε από εκεί και πέρα τι γίνεται» υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η καταγγελία της 30χρονης ήταν η πρώτη σε μια σειρά από άλλες που ακολούθησαν το τελευταίο διήμερο.

Αφήστε μια απάντηση