Απίστευτη “ντρίμπλα” Τσαμασλή στη “συγκέντρωση της Περαίας”-Αμηχανία στους διοργανωτές (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη “ντρίμπλα” Τσαμασλή στη “συγκέντρωση της Περαίας”-Αμηχανία στους διοργανωτές (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη της συγκέντρωσης “για το καλό της Περαίας”, όπως ονομάστηκε, που διοργάνωσε σήμερα το πρωί ο πρώην δήμαρχος, Αντώνης Μαντζάρης, σε αίθουσα παραλιακού ξενοδοχείου.

Παρ΄ ότι δεν είχε προσκληθεί και παρά το γεγονός πως η συγκέντρωση έγινε για να “αναδειχθεί η ανεπάρκειά του”, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, έδωσε κανονικά το παρών, προκαλώντας αμηχανία στους διοργανωτές με τον που τον είδαν μπροστά τους!

“Ηρθα να διαμαρτυρηθώ για την υποβάθμιση της Περαίας που συντελέστηκε όλα αυτά τα χρόνια και έπεσε όλη η ευθύνη πάνω μου να την αναβαθμίσω…ευτυχώς τα καταφέρνω στα δύσκολα και πάμε πολύ καλά!”, απάντησε σε όσους των ρώτησαν με απορία: “Πως από δω;”, σε μια παρουσία πρωτοφανή στα αυτοδιοκητικά χρονικά!

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Μαντζάρης ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πολιτική βλέψη και πως δεν προτίθεται να ξανακατέβει για δήμαρχος, έκανε μια αναφορά στα κακώς κείμενα της Περαίας (κατά την άποψή του), προτείνοντας λύσεις οι οποίες θα μπορούσαν βελτιώσουν την εικόνα του τόπου. Εκανε, επίσης, αναφορά στη δική του προσωπική περιπέτεια με το χρέος στο ΚΑΠΠΑ, ένα χρέος της τάξεως των 36 χιλιάδων ευρώ, το οποίο καλείται να πληρώνει ρυθμιζόμενο για 10 χρόνια, έναντι 300 ευρώ το μήνα.

“Δεν κάνω αυτή τη συγκέντρωση προκειμένου να αναδείξω το προσωπικό μου πρόβλημα. Το χρέος, αν και άδικο προς το πρόσωπό μου, θα το τακτοποιήσω εγώ μέχρι το τελευταίο ευρώ”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της ομιλίας του, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως ο Δήμος δεν πρόκειται να παρανομήσει και δεν μπορεί να φέρει ρύθμιση για το χρέος του πρώην δημάρχου, απάντησε σε όλα όσα έθεσε ο κ. Μαντζάρης σύντομα και περιεκτικά.

Δείτε:

Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων, οι κ.κ Μαυρομάτης, Χατζηβαλάσης, Τζέκος, Παράσχου, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, καθώς και ο Γιώργος Φεστερίδης.

Αφήστε μια απάντηση