“Αναταράξεις” για το θέμα της ανάπλασης της Αγίας Τριάδας-Διαψεύδει ο Τσαμασλής

“Αναταράξεις” για το θέμα της ανάπλασης της Αγίας Τριάδας-Διαψεύδει ο Τσαμασλής

“Αναταράξεις” έχουν προκληθεί, μετά την πρωινή ανακοίνωση της παράταξης Μαυρομάτη, περί ακύρωσης του έργου της ανάπλασης της παραλίας της Αγίας Τριάδας.

Πρώτος, ο συνεργάτης του δημάρχου, Μάκης Μπίρος, αμφισβήτησε την πληροφορία, επισημαίνοντας: ” Οπως γνωρίζω, το έργο έχει ήδη ανάδοχο, ο οποίος είναι σε διαπραγμάτευση με την υπηρεσία λόγω της υπερβολικής αύξησης των υλικών και του ασυμφορου να εκτελέσει το έργο με τις τιμές της μελέτης. Και εφόσον ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό για το οποίο ένα κομμάτι από το έργο που δημοπρατήθηκε ανήκε στην κτηματική υπηρεσία του δημοσίου και το οποίο πρόβλημα επιλύθηκε από τον κ.ΤΣΑΜΑΣΛΗ τον Δήμαρχο επιτυγχάνοντας μακροχρόνια μίσθωση του χώρου ο οποίος δεν ανήκε στον δήμο μας”

Στο θέμα παρενέβη η Πάττη Πασχαλίδου: “Μάκη Μπίρο, λανθασμένη ενημέρωση μάλλον εσύ έχεις, αφού σύμφωνα με αυτά που λέει ο εργολάβος, έχει ήδη εκφράσει επισήμως την απαίτηση του για διάλυσης της σύμβασης!
Εξάλλου σε ότι αφορά την αύξηση υλικών που αναφέρεις, αν θέλεις να γνωρίζεις στο Δήμο που εργάζομαι, γίνονται έργα εκατομμυρίων, χωρίς να διαλυθεί καμία σύμβαση.
Ίσως εκεί τα υλικά να είναι πιο φθηνά???”.

Ποια είναι η απάντηση του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή; Ιδού: ” Το έργο εμείς το ξεμπλοκάραμε ,εμείς το δημοπρατήσαμε κι εμείς θα το ολοκληρώσουμε ,καμιά απένταξη δεν έγινε και καμιά ανησυχία δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα στο δημοτικό συμβούλιο”.

Αφήστε μια απάντηση