Αναμένεται η απόφαση για τους ανεμβολίαστους ιερείς – Κατέληξε 54χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμένεται η απόφαση για τους ανεμβολίαστους ιερείς – Κατέληξε 54χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε τον κορωνοϊό ήπια πέρσι τέτοια εποχή. Πίστευε πως η φυσική ανοσία αρκούσε και δεν έκανε το εμβόλιο. Ωστόσο, η δεύτερη φορά που κόλλησε ο ιερέας ήταν και η χαριστική βολή.

Ως απλό κρυολόγημα άρχισε ο κορωνοϊός και τη δεύτερη φορά στις 12 Δεκεμβρίου. Αν και είχε έντονο βήχα και πυρετό τα εβδομαδιαία τεστ έβγαιναν αρνητικά με αποτέλεσμα να λειτουργεί κανονικά την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Ελασσόνα.

«Πίστευε ότι είναι απλό κρύωμα. Ενώ έκανε και τα τεστ υποχρεωτικά κάθε Παρασκευή για να λειτουργήσει Σάββατο και Κυριακή. Έβγαιναν αρνητικά και του λέω «δεν πας να κάνεις κι ένα μοριακό;». Βγήκε θετικός αλλά ήταν ήδη αργά τότε», ανέφερε επιστήθιος φίλος του 54χρονου.

Μία εβδομάδα καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο ο ιερέας, γεγονός που απεδείχθη μοιραίο.

«Ίσως αν έκανε το εμβόλιο, θα είχε μια προφύλαξη. Είναι οδυνηρό», δήλωσε ο ξάδερφος του άτυχου ιερέα.

Αρνητές πέταξαν φειγ βολάν κατά ιερέα που τηρούσε τα μέτρα
Ο πατέρας Σεραφείμ από την άλλη μετά τη νοσηλεία του με κορωνοϊό επί 35 ημέρες, δεν πτοείται από τους αρνητές της Λήμνου που του πέταξαν φειγ βολάν γιατί δεν τους επέτρεψε την είσοδο χωρίς μάσκα.

«Μεγάλη αμαρτία να διώχνεις με τους επιτρόπους σου τους πιστούς. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό; Αποδεχτήκατε το σκανάρισμα των ανθρώπων», έλεγε το έγγραφο.

«Μεμονωμένες αντιδράσεις ότι εντάξει θα μπαίνουμε στην εκκλησία, είτε το θέλετε, είτε όχι, χωρίς μάσκα. Είμαι και παθών, οπότε έχω την εμπειρία και πιστεύω ότι πρέπει να παίρνονται μέτρα και μέσα στους ιερούς ναούς, να προστατεύουμε και τους εαυτούς μας και το ποίμνιο», ανέφερε ο πατέρας Σεραφείμ.

Όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS, o ίδιος νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 35 μέρες.

«Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο για 35 ημέρες οπότε ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει κορωνοϊός και πώς, τι τραβάει ένας ασθενείς σε περίπτωση που το κολλήσει», συμπλήρωσε ο πατέρας Σεραφείμ.

Οργή προκαλεί το γεγονός πως οι αρνητές της λογικής επικαλούνται μέχρι και την περιπέτεια υγείας του στο αντιεμβολιαστικό τους λογίδριο.

Του άνοιξαν ομπρέλα θαλάσσης για να αρχίσει το παραλήρημα
Στον αντίποδα αυτού, ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου έκανε την δική του ανάλυση για τα εμβόλια μέρα μεσημέρι στην καρδιά της Πάτρας με νεαρό μάλιστα να ανοίγει… ομπρέλα θαλάσσης για να τον προστατεύσει από τον ήλιο.

«Ένα ιικό γονίδιο θα μπει στα κύτταρα των παιδιών σας. Αυτό το γονίδιο αναγκάζει να παράγουν τα παιδιά σας τοξικές πρωτεΐνες ακίδας», διεμήνυε ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου.

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην πλατεία Γεωργίου με τους παρευρισκόμενους να ακούν τον αρνητή ιερέα ωσάν γιατρό, παρότι τα όσα ισχυριζόταν δεν είχαν την παραμικρή επιστημονική βάση.

Για ν’ αποφύγει ένα παρεμφερές παραλήρημα ο Μητροπολίτης Άνθιμος βάζει «φρένο» στους ανεμβολίαστους ιερείς και ψάλτες της Αλεξανδρούπολης. Εφεξής οι αρνητές ιερείς δεν θα μπορούν να λειτουργούν, να κοινωνούν ή να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε αγιαστική πράξη με μοναδικό στόχο την προστασία των πιστών.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Live News στο MEGA:

Αφήστε μια απάντηση