Ανακοίνωση Τζέκου και παρέμβαση Ζαβέρκου για το θέμα της Αγίας Τριάδας

Ανακοίνωση Τζέκου και παρέμβαση Ζαβέρκου για το θέμα της Αγίας Τριάδας

Ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, τελικά, με το θέμα της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Αγίας Τριάδας (μετά την αποκάλυψη Μαυρομάτη και την απάντηση Τσαμασλή), εξέδωσε η παράταξη “Συμμετέχω-Θερμαϊκός” του Θόδωρου Τζέκου.

Η ανακοίνωση:

“ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ;
οφείλει ο δήμαρχος μια σαφή και υπεύθυνη απάντηση στο ζήτημα που σηκώθηκε σήμερα, σχετικά με το εάν έχει χαθεί ή όχι το έργο της ανάπλασης της Αγίας Τριάδας.
Μισόλογα, ¨ναι μεν αλλά¨ και υποσχέσεις ότι θα δώσει εξηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο δεν αρκούν!!! Οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας και όλου του δήμου απαιτούν μια άμεση και καθαρή απάντηση για το ακριβότερο δημοπρατημένο έργο αυτή τη στιγμή στο δήμο μας.
Νωρίτερα η μείζονα μειοψηφία ανακοίνωσε ότι το έργο ΧΑΘΗΚΕ επικαλούμενη μάλιστα έγγραφα (τα οποία όμως δεν διαβάζονται;;;;).
Τι συμβαίνει τελικά; Ο πρώην και ο νυν παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη των δημοτών, ή πράγματι αποχαιρετήσαμε ένα σπουδαίο έργο για το δήμο μας;
Αγαπητές/τοι συνδημότισσες/τες θα συνεχίσει ο δήμος μας να παλινδρομεί μεταξύ πολιτικάντικων τοποθετήσεων και διοικήσεων ή θα κοιτάξει στο μέλλον;
Η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος οφείλουν να ενημερώσουν τους δημότες υπεύθυνα και με χρονοδιαγράμματα για την εξέλιξη της ανάπλασης της Αγίας Τριάδας, εάν δεν έχει χαθεί οριστικά το έργο”.

Στο θέμα παρενέβη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Ζαβέρκος, ο οποίος πάει ένα βήμα παρακάτω:

“Τα συγκεκριμένα έγγραφα Θοδωρή είναι του 2017 και είναι εντέχνος θολά για παραπλάνηση προς το κοινό και γενικότερα προς τους Δημότες του Δήμου Θερμαϊκού. Η συγκεκριμένη λοιπόν ανάρτηση των εγγράφων έχει κρατηθεί και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει νομική διερεύνηση για παραπλάνηση προς τούς Δημότες ότι η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα για ένα έργο που δεν έχει χαθεί φυσικά και τα έγγραφα είναι προς το υπουργείο οικονομικών από την πρώην διοίκηση όταν έκανε την ένταξη του έργου μέσου ΕΣΠΑ και του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το 2017, όπως όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει να εξετασθεί νομικά από δικηγόρο η συγκεκριμένη περίπτωση, από την δημοτική αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά για παραπλάνηση προς το κοινό ότι το έργο ΧΆΘΗΚΕ όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ανάρτηση σύμφωνα με τα παρακάτω έγγραφα, ενώ αυτό δεν ισχύει. Από πιό έγγραφο λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης προκύπτει ότι “ΧΆΘΗΚΕ” το συγκεκριμένο έργο;;; γιατί άραγε είναι θολά τα έγγραφα που παραθέτετε και λέτε ότι από τα παρακάτω έγγραφα ΧΑΘΗΚΕ το έργο;;; που αποσκοπεί η παραπλάνηση με τα θολά έγγραφα που δεν μπορεί να τα διαβάσει κανένας άραγε;;; Άνθρακας λοιπόν ο θησαυρός και πάλι???? Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό συμβούλιο. Περιμένουμε φυσικά και την απάντηση της διοίκησης για την αποκατάσταση της αλήθειας και για παροχή εξηγήσεων με στοιχεία για την πορεία του συγκεκριμένου έργου σε πιά φάση βρίσκεται και πότε θα ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης της Αγίας Τριάδας η όχι”, ανέφερε ο κ. Ζαβέρκος.

Αφήστε μια απάντηση