Αθλητική Κυριακή: Ποδόσφαιρο σε Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι και Ν. Επιβάτες-Μπάσκετ στην Περαία

Αθλητική Κυριακή: Ποδόσφαιρο σε Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι και Ν. Επιβάτες-Μπάσκετ στην Περαία

Πλούσια είναι η σημερινή αθλητική Κυριακή στον Δήμο μας, δεδομένου πως υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες παντού και σε ποδόσφαιρο, αλλά και σε μπάσκετ.

Πιο αναλυτικά:

Στις 15:00, στο γήπεδο της Μηχανιώνας, ο Ποσειδώνας υποδέχεται, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης Γρεβενών. Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους κυανόλευκους, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη κατηγορία.

“Σας περιμένουμε στις 15:00 στις κερκίδες του γηπέδου μας για να πάρουμε ΟΛΟΙ μαζί τη νίκη!”, είναι το κάλεσμα της ομάδας της Μηχανιώνας.

Στο Αγγελοχώρι, στις 15:30, ο Κεραυνός παίζει με τον Ατρόμητο Τριαδίου, μια ομάδα από την οποία πάντοτε δυσκολεύεται, αλλά πάντοτε την κερδίζει!

Στους Νέους Επιβάτες, ο σίφουνας της Γ΄ κατηγορίας, ομάδα της Αναγέννησης, περιμένει τον Ατρόμητο Αγ. Παρασκευής, επίσης στις 15:30, με στόχο άλλη μια νίκη.

Τέλος, στο μπάσκετ και στο κλειστό γυμναστήριο της Περαίας, στις 18:00, ο Ζέφυρος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 12η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Αφήστε μια απάντηση