Αθλητική Κυριακή: Ντέρμπι στη Μηχανιώνα-Αποστολή Κεραυνού στη Χαλκιδική-Μάχες σε Επανομή και Περαία

Αθλητική Κυριακή: Ντέρμπι στη Μηχανιώνα-Αποστολή Κεραυνού στη Χαλκιδική-Μάχες σε Επανομή και Περαία

Πλούσιο το σημερινό κυριακάτικο ποδοσφαιρικό μενού με τρία ματς να φιλοξενούνται σε γήπεδα του Δήμου μας. Μελετήστε και επιλέξτε που θα πάτε:

*Στη Μηχανιώνα έχει ντέρμπι, καθώς ο Ποσειδώνας υποδέχεται τον… γείτονα Θερμαϊκό Θέρμης για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι του Αγγελου Ζαζόπουλου βρίσκονται σε φουλ φόρμα με τρεις συνεχόμενες νίκες, ρεκόρ που θέλουν να διευρύνουν!

Για το ματς μίλησε ο Δημήτρης ΔΕληζάνος: “Ο αγώνας ειναι ιδιαίτερα σημαντικός διότι εκτός απο τους τρεις βαθμούς είναι και ενα τοπικό ντέρμπι που θα μας τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να στηρίζει την προσπάθεια μας αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης που παλεύει κάθε χρόνο για αυτην την ομάδα”, είπε.

*Στην Κασσάνδρα ταξιδεύει ο Κεραυνός όπου θα βρει απέναντί του τη Χανιώτη. Η ομάδα του Αγγελοχωρίου, όντας δεύτερη στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, πιθανή νίκη σήμερα και στραβοπάτημα της Κοζάνης μπορεί να βρεθεί ακόμη και πρώτη στο τέλος της ημέρας! Ο Κώστας Γαλτσίδης, έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μεληκιώτη, που αποθεραπεύτηκε και είναι νέο πρόσωπο στην αποστολή, όπως και ο Λιάπης. Εκτός έμειναν ο Γάλλος Τελιέ, λόγω μικροενοχλήσεων και ο Ζορπίδης, για πειθαρχικούς λόγους.

*Στην Επανομή, η Αναγέννηση, για την Α1, υποδέχεται την ΑΕ Καλλιθέας Παναγίας Φανερωμένης και εάν νικήσει και παράλληλα χάσει η Νίκη Ευκαρπίας στην Καρδία, τότε οι Επανομίτες γίνονται… καπνός με αέρα 6 βαθμών από τον δεύτερο!

*Τέλος, στην Περαία, για την Α΄ κατηγορία, ο Αχιλλέας περιμένει τον πολύ καλό Αετό Βασιλικών και θέλει νίκη, προκειμένου να ξεφύγει από τις θέσεις των play out.

Αφήστε μια απάντηση