Αδυνατεί η “ενωμένη αντιπολίτευση” να βρει αρχηγό

Αδυνατεί η “ενωμένη αντιπολίτευση” να βρει αρχηγό

Στον αέρα φαίνεται πως τινάσσεται η ιδέα ενός “ενωμένου” ψηφοδελτίου στον Δήμο Θερμαϊκού, το οποίο, ίσως, θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην παράταξη του νυν δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή.

Οι όποιες προσπάθειες κατέβαλαν συγκεκριμένοι άνθρωποι, προκειμένου να συγκροτηθεί αυτό το περιβόητο ψηφοδέλτιο της…”ενωμένης αντιπολίτευσης”, έπεσαν στο κενό, δεδομένου πως ουδείς από τους υφιστάμενους “παίκτες” δεν δέχθηκε να θυσιάσει εαυτόν για χάριν του… κοινού (τους) καλού!

Η άρνηση για παράδειγμα των κ.κ. Μαυρομάτη και Τζέκου να συμμετάσχουν σε μια τέτοια κίνηση, εάν δεν είναι οι ίδιοι αρχηγοί, είναι χαρακτηριστική.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία ενός ισχυρού (άλλου) προσώπου που θα μπορούσε να ενώσει τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης υπό την ίδια σκέπη, οδηγεί τα πράγματα σε έναν δρόμο παρόμοιο με αυτόν των εκλογών του 2019.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαμασλής, θα έχει απέναντί του, τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι με διάφορες προσθαφαιρέσεις θα προσπαθήσουν να τον “αποκαθηλώσουν”, χωρίς όμως σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.

Δηλαδή: Απέναντι στον δήμαρχο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα παραταχθούν ο Γιάννης Μαυρομάτης, ο Θόδωρος Τζέκος και η Ντίνα Μώραλη.

Οπως αντιλαμβάνεστε, οκτώ μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και υπ΄ αυτές τις συνθήκες, ο κ. Τσαμασλής, φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για επανεκλογή…

Αφήστε μια απάντηση