Έτοιμη για τις μάχες με Γεωργία και Σουηδία η εθνική ποδοσφαίρου (BINTEO)

Έτοιμη για τις μάχες με Γεωργία και Σουηδία η εθνική ποδοσφαίρου (BINTEO)

Η εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τις δύο κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Γεωργία και Σουηδία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με αυτό το γκολ του Παυλίδη, πριν από έναν μήνα, η Εθνική μας ομάδα κλείδωνε την πρώτη της νίκη στον β’ όμιλο, απέναντι στη Σουηδία, μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 3 βαθμούς.

Πλέον, η νίκη απέναντι στη Γεωργία, το Σάββατο, αποτελεί μονόδρομο, ώστε την ερχόμενη Τρίτη να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη δεύτερη θέση, μέσα στην έδρα των Σουηδών.

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για την αναμέτρηση, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Τάσος Δουβίκας.

Μία ημέρα μετά την ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά στο επίσημο ντεμπούτο του, στην ισοπαλία της Γουινέας με το Σουδάν, και ο Γκάρι Ροντρίγκες έλαμψε με τη χώρα του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε ένα απίθανο γκολ στο 2’ των καθυστερήσεων χαρίζοντας τη νίκη στο Πράσινο Ακρωτήρι επί της Λιβερίας.

Την ίδια ώρα, στο Ρέντη, δύο μικροί φίλοι της ομάδας, έκαναν ένα όνειρο πραγματικότητα μέσω του «Make A Wish Greece» αφού προπονήθηκαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται και για την ΑΕΚ αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει την επιστροφή και του Νορντίν Άμραμπατ αφού το ιατρικό επιτελείο έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις.

Δείτε το αθλητικό ρεπορτάζ του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση