Η ΑΛΗΤΕΙΑ κατά του Ποσειδώνα ΔΕΝ θα περάσει-ΟΛΑ τα έγγραφα της αλήθειας

Η ΑΛΗΤΕΙΑ κατά του Ποσειδώνα ΔΕΝ θα περάσει-ΟΛΑ τα έγγραφα της αλήθειας

Επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της και επειδή η ποδοσφαιρική αλητεία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, το BestCity.gr αποκαλύπτει σήμερα όλη την αλήθεια αναφορικά με τη δήθεν εκπρόθεσμη υποβολή της αίτησης συμμετοχής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Διότι, δεν γίνεται να είσαι και… κερατάς και δαρμένος!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Superleague 2, όπως και η ΕΠΟ είναι έκθετες και ιδού γιατί:

Η αρχή έγινε με την επιστολή πρόσκλησης προς τον Ποσειδώνα, την οποία υπογράφει ο κ. Βασίλης Σαράκης, για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague 2, καθώς υπήρχαν κενά, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 16:00.

Πράγματι, στις 18/8/2021 και ώρα 3:33 μ.μ (ΕΝΤΟΣ χρονοδιαγράμματος δηλαδή) ο Ποσειδώνας στέλνει απαντητική επιστολή, μαζί με το παράβολο των 7500 ευρώ.

Κι όμως η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Superleague 2 με την παρακάτω αδιανόητη επιστολή απορρίπτει τη συμμετοχή της ομάδας της Μηχανιώνας στο πρωτάθλημα.
Δείτε και φρίξτε:

ΓΙΑΤΙ κύριοι; Που ακριβώς είναι η παρανομία;

Για όλα τα παραπάνω μία οδός, πλέον, υπάρχει: Η δικαστική! Σήμερα στη Μηχανιώνα, θα βρεθεί γνωστός νομικός ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια! Διότι, δεν γίνεται την πιο ΕΝΤΙΜΗ ομάδα της Ελλάδας κάποιοι να την λοιδορούν με αυτό τον τρόπο.

Το εάν, τελικά, ο Ποσειδώνας (με όλα αυτά που γίνονται εις βάρος του) προλάβει να παίξει ή όχι στη Superleague 2 είναι κάτι που θα φανεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως ορισμένοι θα πληρώσουν γι αυτό που έκαναν…

Αφήστε μια απάντηση