Παλικαρίσια δήλωση Φλωρίδη για όλους αυτούς που εμποδίζουν Ισραηλινούς τουρίστες να έρθουν στη χώρα μας
Ενταση σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το πρωί, όταν ανέβηκε στο βήμα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, κατά τη συζήτηση για σύσταση Προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο κ. Φλωρίδης, μεταξύ άλλων, άσκησε δριμεία κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης, καταλογίζοντάς τους σχετικά με το μεταναστευτικό ότι «δίνουν μάχες για να υποστηρίξουν την εισβολή εναντίον της χώρας».
«Προσπαθείτε να υπονομεύσετε τη συμμαχία της χώρας με το Ισραήλ, υπέρ της Τουρκίας» προσέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης σε Σύρο και Ρόδο.
«Θέλετε να δυναμιτίσετε αυτή τη στρατηγική συμμαχία της χώρας, υπέρ της Τουρκίας», επανέλαβε ο υπουργός χαρακτηρίζοντας γελοίες περιθωριακές αριστερές ομάδες αυτές που δημιουργούν εντάσεις στα λιμάνια.











