Ο Ντίνος Κούης ήρθε στην Περαία και είδε κενή τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη

Ο Ντίνος Κούης ήρθε στην Περαία και είδε κενή τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη

Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ντίνος Κούης, επισκέφτηκε σήμερα τον δήμαρχο Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρο Τζέκο, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεσμού του Συμπαραστάτη με τις τοπικές αρχές με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η ενίσχυση της εξυπηρέτησης των πολιτών, η βελτίωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον Δήμο Θερμαϊκού και η αναβάθμιση των τοπικών υπηρεσιών.

Ο κ. Κούης δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρο Τζέκο, αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να ακούσουμε τις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων του Δήμου. Μέσα από τη συνεργασία και τον διάλογο, στοχεύουμε στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην προώθηση λύσεων που θα συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής».

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Τζέκος, ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού. Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή συνάντηση θα ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας και δράσης, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας και να ενισχύουμε τη στήριξη προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας».

Πρόκειται για μια δήλωση, αυτή του δημάρχου, σε απόλυτη αναντιστοιχία με την πρακτική του Δήμου στον συγκεκριμένο θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη. Είναι μία θέση κενή στον Δήμο μας, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια θέση για την οποία δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ο κ.Τζέκος και το πιθανότερο, εξαιτίας αυτής της αντιμετώπισής του, να παραμείνει, τελικά, κενή.

Διότι, αν ήθελε και εάν επεδίωκε συναινέσεις τώρα ο Δήμος Θερμαϊκού θα είχε τον δικό του Συμπαραστάτη του Δημότη και δεν θα εκτίθονταν ανεπανόρθωτα με επισκέψεις σαν τη σημερινή του κ. Κούη, ο οποίος ήρθε και είδε στη συγκεκριμένη θέση να κάθεται ο…κανένας!

Ντροπή…