Στο “πόδι” η Μηχανιώνα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς-Ολη η αθλητική κίνηση της ημέρας

Στο “πόδι” η Μηχανιώνα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς-Ολη η αθλητική κίνηση της ημέρας

Στο “πόδι” είναι η ποδοσφαιρική Μηχανιώνα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και το απόγευμα αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η απέναντι κερκίδα από την σκεπαστή θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στους φίλους της Καλαμαριάς η οποία έχει στον πάγκο της έναν παλιό γνώριμο και αγαπητό στη Μηχανιώνα προπονητή, τον Γιώργο Αμανατίδη.

“Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καθίσουν στην Θύρα 2, πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων. Είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους δούμε να γεμίζουν τη κερκίδα που θα τους παραχωρήσουμε. Μας λείπουν τέτοιες εικόνες!”, αναφέρει σεσ χετικλη του ανακοίνωση ο Ποσειδώνας. Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00.

ΣΤΗΝ υπόλοιπη κίνηση θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Το πρόγραμμα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ-Εθνικός Πυλαίας (16:30)
Δόξα Τριλόφου-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (16:30)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ-Πανόραμα (16:30)
ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ-Αναγέννηση Ρυσίου (11:30)

ΣΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, χθες, η δεύτερη ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας επικράτησε εκτός έδρας επί του Ατρομήτου Αγ. Παρασκευής.
Σκόρερ: Τουρσουνίδης, Γιαννακός, Κουρουτσαλάκης

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Λαζαρίδης, Ιωακειμίδης, Κοιμτσίδης, Κεσσόπουλος, Τσαγάνης, Αθ Μπαλάσκας, Νταγιάκας, Καραγεωργίου, Καραγιάννης, Σαμαράς, Γρεβένης

Ποσειδώνας (Βαρσαμίδης): Bασίλης Καραπατσιάς, Μπαγάκης, Βήτος, Λίγκος, Νικολαίδης, Γαιτσίδης, Κάλφας, Βαρσαμίδης, Γιαννακός, Κουρουτσαλάκης, Τουρσουνίδης. Ακόμη έπαιξε ο Ιωάννου

ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ, οι γυναίκες του Περσέα πέρασαν με 0-3 από το Ασβεστοχώρι στην πρεμιέρα τους στην Pre League κατηγορία. Τα σετ: 23-25, 26-28, 26-28.

Νίκη και για τους άνδρες στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής με 1-3 στη Ξηροκρήνη επί του ΠΟΞ.