Συμφωνία Αγγελούδη-επαγγελματιών για τα τραπεζοκαθίσματα στη Θεσσαλονίκη-Φορτηγά και κατασχέσεις στον Δήμο Θερμαϊκού

Συμφωνία Αγγελούδη-επαγγελματιών για τα τραπεζοκαθίσματα στη Θεσσαλονίκη-Φορτηγά και κατασχέσεις στον Δήμο Θερμαϊκού

Τον δρόμο για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης παίρνει την ερχόμενη Δευτέρα η νέα κανονιστική διάταξη για τα τραπεζοκαθίσματα, η οποία πρόκειται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2025. Θα προηγηθεί σήμερα η έγκριση των αλλαγών που προβλέπονται στην κανονιστική από τη Δημοτική Επιτροπή.

Όσα προβλέπονται στη νέα κανονιστική διάταξη για τα τραπεζοκαθίσματα βρέθηκαν τη Δευτέρα στη σύσκεψη που συγκλήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης παρουσία του δημάρχου, Στέλιου Αγγελούδη, με τους δύο αντιδημάρχους Επιχειρηματικότητας Παντελή Καζαντζίδη και Δημοτικής Αστυνομίας Κώστα Τσιαπακίδη και με εμπλεκόμενους φορείς, εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και της Εστίασης.

Με λίγα λόγια υπήρξε διάλογος και συνεννόηση και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού με φορτηγά να φορτώνουν τραπέζια και καρέκλες, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, όπως έγινε πρόσφατα στα μέρη μας, με παράλληλα πανηγυρικά δελτία τύπου από ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με τον τόπο.

Αγαπητέ κ. Τζέκο, παράδειγμα από τον ομοϊδεάτη σας Στέλιο Αγγελούδη δεν μπορείτε να πάρετε ή μήπως σας είναι δύσκολο να μιλήσετε και με αυτόν;