Εμφιετζόγλου: “Αισθάνομαι ντροπή!”

Εμφιετζόγλου: “Αισθάνομαι ντροπή!”

Σκληρή δήλωση για όσα προαλείφονται στα ελληνοτουρκικά με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γεραπετρίτη, έκανε ο πρόεδρος των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου:

“Ως απλός Έλληνας αισθάνομαι ντροπή που ο πρωθυπουργός της χώρας μου ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να παραχωρήσει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Αισθάνομαι ντροπή που ο «Έλλην» Υπουργός δηλώνει ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ότι «δεν τον ενδιαφέρει αν θα τον πουν μειοδότη αν είναι να εξασφαλίσει μακρά ειρήνη» !! Δεν είναι μειοδότης είναι ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! Αλλά είναι και ΑΦΕΛΗΣ αν νομίσει ότι όταν οι Τούρκοι αρπάξουν το μισό Αιγαίο δεν θα έχουν απαιτήσεις αργότερα και για το υπόλοιπο ! ΑΦΕΛΗΣ ή ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ όταν ήδη οι Τούρκοι διεκδικούν… Τουρκική μειονότητα στη… Θεσσαλονίκη!

Όμως δεν αισθάνομαι μόνο ΝΤΡΟΠΗ αλλά ΟΡΓΗ και ΑΗΔΙΑ όταν η Κυβέρνηση της Πατρίδος μου προωθεί ύπουλα νομοσχέδια για μη τουριστικές δραστηριότητες σε νησίδες – βραχονησίδες και παραχωρήσεις στα θαλάσσια πάρκα, προσπαθώντας να υφαρπάξει την ψήφο της Βουλής.

Έφτασαν στο σημείο να δημιουργούν τετελεσμένα υπέρ των Τούρκων, εθνικά ψεύδη ότι η οριοθέτηση με την Αίγυπτο είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ και όχι ΜΕΡΙΚΗ ! Σε ποιο βρώμικο «κατακάθι» έχουν φθάσει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΚΗΣ και τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ τους !

Ο,τι και να ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ και θα σας στείλει να ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !

Γιατί την ΠΡΟΔΟΣΙΑ προφανώς και οι Τούρκοι «αγάπησαν», τους ΠΡΟΔΡΟΤΕΣ όμως ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ !!!”