Μπορούσε το “διπλό”, έφυγε με την ισοπαλία ο Ποσειδώνας από την Χρυσούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορούσε το “διπλό”, έφυγε με την ισοπαλία ο Ποσειδώνας από την Χρυσούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια πραγματική ματσάρα στο ΔΑΚ Χρυσούπολης, Νέστος και Ποσειδώνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ζαζόπουλου, καθώς μόλις στο 8′ ο Γκατζολάρι άνοιξε το σκορ μέσα από την μικρή περιοχή. Όσο κυλούσαν τα λεπτά στο πρώτο μέρος ο Ποσειδώνας άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και να χάνει στο 35′ μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Μπάμπουρα έπειτα από γύρισμα του Τσίκου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι “κυναόλευκοι” ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό στο ματς και πιέζοντας για την ισοφάριση.

Στο 60′ ο Οκκάν με μια βολίδα από τα 20 μέτρα ανάγκασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε μεγάλη επέμβαση, με τον Ζαφειριάδη να καραδοκεί και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λαγόντζος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον Οκκάν Σουλεϊμάν ένα λεπτό αργότερα να ολοκληρώνει την ανατροπή μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.

Στο 79′ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και ισοφάρισαν σε 2-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε ένα φανταστικό παιχνίδι.

Η σύνθεση του Ποσειδώνα: Τεντζέρης, Γιαννούσης, Λαγόντζος, Σαλιάρης, Κράνιας, Τεμερτζόγλου, Τσίκος, Πάγκος, Οκκάν Σουλεϊμάν, Χατζηβασιλειάδης, Μπάμπουρας.
Έπαιξαν επίσης: Νικολαΐδης, Ταχματζίδης, Κύζιλης, Ζαφειριάδης, Μπόικα.

Επόμενη αγωνιστική: Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Απόλλων Καλαμαριάς (20/10, 16:00)

Δείτε το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουλεϊμάν: