Ολονύχτιο θρίλερ με τον θάνατο του Μπάλντοκ-Το πρωινό ρεπορτάζ του MEGA από το σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολονύχτιο θρίλερ με τον θάνατο του Μπάλντοκ-Το πρωινό ρεπορτάζ του MEGA από το σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Ελληνοβρετανός διεθνής ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σπίτι του κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και αμέσως μετά ιατροδικαστής. Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μπάλντοκ η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε πολλές ώρες χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του και ειδοποίησε.

Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε γνωστές ομάδες, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, παρότι γεννημένος στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, στις 9 Μαρτίου 1993.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό εξετάζοντας κάμερες ασφαλείας και λαμβάνοντας καταθέσεις γειτόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στον νεκρό ποδοσφαιριστή έχει βρεθεί ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκας.