Ο Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού πήγε στην Κρήτη και σάρωσε στο SUP!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού πήγε στην Κρήτη και σάρωσε στο SUP!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από την Περαία του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο της Κρήτης για το Παγκόσμιο Κύπελλο Sup (Όρθιας
σανιδοκωπηλασίας).

Το τριήμερο 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2024 παραβρέθηκαν και αγωνιστήκαν οι αθλητές του ΝΟΑΘ – ΝΟ Ακτής Θερμαϊκού και εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα μας και την πόλη μας.

Κατάφεραν και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα σε αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς.

Πιο συγκεκριμένα η χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια μας για το 2023 Κυριακή (Ρέα) Λογοθέτη πέτυχε και ανέβηκε στο βάθρο και στα τρία αγωνίσματα, κατακτώντας τη 2η θέση στο αγώνισμα του Technical, την 3η θέση στο αγώνισμα του Sprint και τη 2η θέση στο αγώνισμα του Long Distance, στην κατηγορία των γυναικών.

Οι διακρίσεις των αθλητών του ΝΟΑΘ συνεχίζονται και στην κατηγορία των εφήβων, όπου ο Νικήτας Τζανάκης κατέκτησε υψηλές θέσεις στην τελική κατάταξη των αγωνισμάτων technical και sprint και στέφτηκε παγκόσμιος Κυπελλούχος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του long distance.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια των Παναγιωτίδη Λάζαρου, Μανομενίδη Βασίλη, Ιόλη Ιωαννίδου και Παπακωνσταντίνου Νικόλα, όπου παρά
τον σκληρό ανταγωνισμό κατάφεραν να κέρδισαν σημαντικές θέσεις στην τελική κατάταξη των αντίστοιχων κατηγοριών τους.

Επόμενη στάση;

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Sup

Sarasota – Florida – USA – November 2024