Οι αξέχαστες συνεργασίες της Μαρινέλλας: Από την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη μέχρι το σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αξέχαστες συνεργασίες της Μαρινέλλας: Από την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη μέχρι το σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ηχόχρωμα της φωνής της μοναδικό, όπως και η διάρκεια της επιτυχίας της. Στην πρώτη γραμμή για 7 και πλέον δεκαετίες με ορισμένα τραγούδια και συνεργασίες της στο πέρασμα των χρόνων να αφήνουν εποχή.

Από την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη μέχρι το σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρινέλλα παρέμεινε πρώτο όνομα, με συναδέλφους της να ξέρουν πως μιας ενδεχόμενη συνεργασία μαζί της, θα άνοιγε αυτόματα νέους δρόμους και στη δική τους καριέρα.

Στην ίδια σκηνή με την Χαρούλα Αλεξίου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Δήμητρα Γαλάνη, στο ίδιο στούντιο με τον Αντώνη Ρέμο για να ηχογραφήσουν τραγούδια.

Με κορυφαίους συνθέτες να προσπαθούν να αναδείξουν όλο το μεγαλείο της φωνής της. Καλοκαίρια και χειμώνες. Σε γήπεδα, θέατρα και κλειστά νυχτερινά κέντρα.

Από τα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, μέχρι την εποχή των ιδιωτικών σταθμών.

Το Ηρώδειο ήταν και παραμένει μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της. Εκεί πριν από ένα χρόνο είχε συναντηθεί καλλιτεχνικά με τον Μάριο Φραγκούλη.

Κάθε τραγούδι που έλεγε από το ξεκίνημα της δικής της πορείας, το σφράγιζε με την ερμηνεία της. Ελάχιστοι είχαν δοκιμάσει να εντάξουν στο δικό τους ρεπερτόριο μια επιτυχία της Μαρινέλλας.

Η έκταση της φωνής της ήταν μοναδική και στο πέρασμα των χρόνων δεν άλλαξε.

Πάντα στο πλευρό των νέων συναδέλφων της. Δίχως ίχνος βεντετισμού. Κοντά τους για να τους εξηγήσει και να τους βοηθήσει να αναδείξουν και το δικό τους ταλέντο.

Τα εκατομμύρια των δίσκων που έχει πουλήσει από το 1956 που ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά συμπυκνώνουν την επιτυχία, την καταξίωση και την απήχηση που είχε σε γενιές και γενιές.

Η Μαρινέλλα ήταν και παραμένει πάνω απ’ όλα μια μαχήτρια της ζωής. Μια γυναίκα που δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Μια ερμηνεύτρια με την ίδια όρεξη μέχρι σήμερα. Φιλόδοξη και δυναμική. Αποφασισμένη να κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη, για να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται εκεί που της αξίζει και ξέρει να κλέβει την παράσταση.