Αυτοψία των Νέων του Θερμαϊκού στο παρατημένο Πολιτιστικό Κέντρο της Περαίας

Αυτοψία των Νέων του Θερμαϊκού στο παρατημένο Πολιτιστικό Κέντρο της Περαίας

Επίσκεψη στο ημιτελές (χρόνια τώρα) Πολιτιστικό Κέντρο στην Περαία, πραγματοποίησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θερμαϊκού, με επικεφαλήε τον πρόεδρο, ΓιάννηΜανδράου.

Με σύνοδο τον κ. Αντώνη Ματζάρη, πρώην δήμαρχο Περαίας, και οραματιστή του έργου που παραμένει μέχρι σήμερα μη αξιοποιήσιμο.

“Μπορεί για διοικήσεις του Δήμου Θερμαϊκού της τελευταίας δεκαετίας να μην αποτελούσε προτεραιότητα η αποπεράτωση του, για το Συμβούλιο Νέων όμως αποτελεί ήδη από την πρώτη του συνεδρίαση κεντρικό ζήτημα. Πραγματοποιήσαμε αυτοψία στο παρατημένο κτίριο ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκαν ιδέες για την αξιοποίηση του χώρου. Ως νέοι της περιοχής θα θέλαμε να αναδείξουμε έναν αναξιοποίητο χώρο που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα Κέντρο Πολιτισμού, έναν χώρο που οι νέοι της περιοχής μας και όχι μόνο θα μπορέσουν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Για τον λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα ασκήσουμε κάθε δυνατή πίεση με στόχο την αποπεράτωση του Πολιτιστικού Κέντρου”, αναφέρουν σχετικά οι νέοι του τόπου μας.