Νέα δραστηριότητα στο ΚΔΑΠ Kids Athletics: Aerial Yoga

Νέα δραστηριότητα στο ΚΔΑΠ Kids Athletics: Aerial Yoga

✨ Νέα Δραστηριότητα ✨

🦥 Aerial Yoga 🦥

Κάθε Τρίτη στις 20:00-21:00

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων Aerial Yoga 🦥 ✨.
Με τη χρήση ειδικών αιωρούμενων πανιών 🦥 και την σωστή καθοδήγηση 🥰, τα παιδιά θα εκτελούν διάφορες ασκήσεις που ενισχύουν τόσο τη σωματική τους δύναμη 💪 και ευλυγισία 🤸 όσο και την αυτοπεποίθηση τους 👍.
Η δραστηριότητα αυτή προάγει την ομαδικότητα 👭 και την συνεργασία 🤝, προσφέροντας ταυτόχρονα διασκέδαση 🥳 και δημιουργικότητα 💖.

✨ Η παρουσίαση για την Aerial Yoga πραγματοποιήθηκε από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Πουγαρίδου Μοσχούλα , η οποία διδάσκει στη North Academy of Fitness.
✨ Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των μαθημάτων Aerial Yoga στο ΚΔΑΠ μας θα είναι η κα Δημοθεοδώρου Γιάννα, επίσης καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Με εξειδίκευση στις σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης, η κυρία μας, θα καθοδηγήσει τα μαθήματα με στόχο την ασφαλή και αποτελεσματική εκμάθηση της Aerial Yoga, προσφέροντας στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία άσκησης που συνδυάζει διασκέδαση και σωματική ευεξία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της δομής μας καθημερινά 13:30-22:00, δια ζώσης είτε τηλεφωνικώς
☎️ 2392025325