Πρόταση για 24ωρη συγκοινωνία στον Δήμο Θερμαϊκού-Mini Bus στην Ανω Περαία

Πρόταση για 24ωρη συγκοινωνία στον Δήμο Θερμαϊκού-Mini Bus στην Ανω Περαία

Σε επίπεδο αναδιοργάνωσης βρίσκεται αυτό τον καιρό ο ΟΑΣΘ και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τους 14 Δήμους του νομού μας να καταθέσουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να γίνει μια αλλαγή των δρομολογίων βασισμένη στις καινούριες ανάγκες που έχουν προκύψει για την κάθε περιοχή.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Θόδωρος Τζέκος, αφού μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο (και καλά έκανε, διότι ο ίδιος δεν γνωρίζει) προσήλθε με συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν τόσο τις διαδρομές, όσο και το ωράριο.

Εντύπωση προκάλεσε η πρόταση για 24ωρη συγκοινωνία στον Δήμο μας, κάτι το οποίο προκαλεί ενθουσιασμό, δεδομένων των μεγάλων αναγκών του κόσμου μιας μεγάλης αστικής περιοχής όπως η δική μας.

Επίσης, εξειδίκευσε σε αλλαγή διαδρομής στην κάτω Περαία, με το λεωφορείο να καλύπτει όλη την οδό Ανθέων μέχρι την διασταύρωση με την Ξενίου Διός, περιοχή η οποία σήμερα δεν έχει συγκοινωνία.

Οπως συγκοινωνία δεν υπάρχει ούτε σε όλη την Ανω Περαία, όπου προτάθηκε να μπει mini bus (τύπου Τριανδρίας). Το ίδιο και στους Ανω Ν. Επιβάτες.

Εάν οι προτάσεις γίνουν αποδεκτές από τον Οργανισμό δεν αποκλείεται να τις δούμε στην πράξη από τον Νοέμβριο.