Το πρωτάθλημα αρχίζει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωτάθλημα αρχίζει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αυλαία της Stoiximan Super League ανοίγει.

Ολυμπιακός

Το Σάββατο, ο κάτοχος του Conference League Ολυμπιακός δοκιμάζεται στον Βόλο, ενώ την ίδια ώρα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από τα πλέι οφ του Champions League, υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό.

Στην αποστολή των Πειραιωτών για τη Μαγνησία δεν είναι οι τραυματίες Παναγιώτης Ρέτσος και Ντάνι Γαρθία.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πούλμαν του για τη νέα σεζόν. Υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό και φυσικά ερυθρόλευκο. Σε περίοπτη θέση μάλιστα απεικονίζεται και η κούπα του Europa Conference League ενώ ξεχωρίζουν τα δύο μότο της ομάδας: το πρώτο είναι το «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» που ακολουθούν εδώ και χρόνια οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, αλλά και το «ονειρέψου, δημιούργησε, επιβίωσε, αγάπα, πάλεψε, νίκησε».

ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Κατά τους Γερμανούς έχει ήδη επέλθει συμφωνία για την παραχώρησή του στη Βόλφσμπουργκ, με τον Έλληνα αμυντικό να μένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα τέλη Αυγούστου, για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος συνεχίζεται την Κυριακή με τους αγώνες Λεβαδειακός – Καλλιθέα, Παναθηναϊκός – Αστέρας, Ατρόμητος – Άρης και ΑΕΚ – ΟΦΗ και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία.