“Το μπάσταρδο”: Το νέο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Το μπάσταρδο”: Το νέο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το υπό έκδοση βιβλίο του με τίτλο «Το Μπάσταρδο» μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο συγγραφέας και δημοσιογράφος του MEGA, Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλοε δεν ασχολήθηκε με αποτρόπαια εγκλήματα, μετά τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, παρά μόνο πολύ αργότερα, στα μυθιστορήματά του.

Τον είχε κερδίσει ήδη η δημοσιογραφία, την οποία ταλαιπωρεί πάνω από 40 συναπτά έτη.

Τι πραγματεύεται
Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο:

«Ποιος είναι ο πατέρας μου γαμώτο; Ποιος μας έριξε σε τέτοια μιζέρια; Ποιος ρήμαξε τη ζωή μας;» ούρλιαζε απελπισμένος στο πρόσωπο της μάνας του. Η Νατάσα κοιτούσε τον γιο της κλαμένη, με τη θύελλα να μαίνεται μέσα της. Χρόνια ολόκληρα κρατούσε το τρομερό μυστικό και ήθελε να το πάρει μαζί της στον τάφο. Η ίδια η ζωή όμως σκηνοθέτησε μια τραγωδία που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς, όπως και τις τρομακτικές συνέπειές της.

Δύο βιασμοί, ένας λάθος υπολογισμός, μια αδιανόητη πολιτική ίντριγκα που ρίχνει κυβερνήσεις, μια δολοφονία, ένας παπάς με λερωμένα ράσα. Αμαρτίες, λάθη, πάθη, μυστικά, ψέματα, βρόμικα λεφτά, δολοπλοκίες, από τη Σαλαμίνα ως το Ψυχικό και το πρωθυπουργικό γραφείο, ένα δράμα πίσω από κλειστές πόρτες, εκεί όπου όλα κρύβονται κάτω από το χαλί.

Ένα κοινωνικό πολιτικό θρίλερ που τρομάζει τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι παραμένουν ως το τέλος άρρηκτα δεμένοι μεταξύ τους!

Και στη μέση… ένα μπάσταρδο, που αποφάσισε να πάρει τη ζωή του στα χέρια του με κάθε κόστος.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος του MEGA, Μένιος Σακελλαρόπουλος μίλησε στο MEGA για το υπό έκδοση βιβλίο του με τίτλο «Το Μπάσταρδο».

«Είμαι στο μέρος που συγγράφω τα βιβλία μου. εδώ τα «στρώνω», το ξεκίνημα γίνεται πάντα εδώ, για να γράψω τις πρώτες 200 σελίδες. Μετά πηγαίνω και στην Αθήνα. Αναμένουμε τον Οκτώβρη, στις 23/10 το 21ο βιβλίο μου με τίτλο «Το Μπάσταρδο»», είπε αρχικά.

«Το βιβλίο έχει την εξής πλοκή: Είμαστε παραμονές εθνικών εκλογών, ένας πασίγνωστος γιατρός κατεβαίνει υποψήφιος, και λίγες μέρες πριν τις εκλογές εμφανίζεται στην ζωή του μία παλιά αμαρτία που είχε ξεχάσει. Ένα παιδί και αγνοούσε την ύπαρξη του. υπάρχουν δημοσιεύματα από σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, και ταράζεται η κυβέρνηση», αποκάλυψε αναφορικά με την πλοκή.

«Έχω επιλέξει 2 τρόπους για να παρουσιάζω τα βιβλία μου. Το πρώτο είναι μία έρευνα που κάνω. Η συγκεκριμένη ιστορία διαδραματίζεται στην Σαλαμίνα όπου κατέλυσε η γυναίκα που έμεινε έγκυος από τον γιατρό», συμπλήρωσε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.